Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 658 Местожителство: Извън България.
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2012 21:29 Заглавие: Дъмп за ELITE 29EF77. |
|
|
На шасито прочетох SKD-29EF77-20817.
Състав:
процесор TDA9361PS/N2/51
CC6620 11
CC6977
FM10P
памет 24C08A
крайните транзистори C4424 в захр. и J6810D в ХО.
TDA9859
LA78041
2anjvk
Телевизора имаше и друг проблем, но това, за което ми трябва дъмп - не превключва стандартите на звука. Ако някой може за помогне - благодаря предварително. Дали това ще тръгне с празна памет?
пп. Има още един-два чипа, които не съм написал, но при следващото ми ходене ще ги запиша и тях. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2012 22:29 Заглавие: |
|
|
Дистанционното е без обозначения. На него пише само Elite.
http://dox.bg/files/dw?a=f1f5e9a06e
Телевизора хич не ми е наблизо а шансове да бъде пренесен няма. Предишният път като не беше работил известно време и звукът на DK тръгваше за 10-15 минути, а сега изобщо не пуска звук. Пробвах го с друга памет. Прочетох и презаписах в нова памет неговата, но този път ефект от това нямаше.
Тази вечер няма да ровя за схема, но и това ще трябва да направя.
пп. Пулта също е за смяна. Чистих го, но това, което при другите пултове дава добър ефект при него не помогна изобщо. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2012 22:40 Заглавие: |
|
|
Дистанционното от картинката е точно това което посочи Филипов в предишния си пост.
П.П. Има далеч по-удобни начини да се покаже или качи каквото и да било от това което ползваш. _________________ RemoteControls |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2012 23:22 Заглавие: |
|
|
Залагам 99%, че си прав за начините (нека оставим 1 процент за съдбата ), но проблема е там, че аз не ги владея. А напоследък и рядко влизам, така че ме извинете, че не съм се ъпгрейднал. Имах едно сайтче в хит.бг, на което качвах, ама тази вечер нямам достъп до него.
За пулта - търсих надписи и не ми дойде на акъла да погледна картинките. И като не видях надписи реших, че е различно.  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|