Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 22:09 Заглавие: blaupunkt |
|
|
модела на автокасетофончето е RCR 128 .Проблема е че при подадено напрежение не иска да се включи а на дисплея се появява само часовник ... проца е М38027М8 , паметта е 24С04.Дали е възможно да е от паметта и дали ако се презапише ще стане ?  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 7:23 Заглавие: |
|
|
Надявам се че си го захранил с два плюса /не искам да те обидя/.
Провери 5v на паметта и процесора.По принцип може да е от много неща  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 7:28 Заглавие: |
|
|
И ако презаписваш 2404 си сеифни дъмпа,пък после всичко друго _________________ 123 proba |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 9:00 Заглавие: |
|
|
nankov няма от какво да се обиждам но все пак да спомена че имам известен скромен опит в тази област ,та както и да е.На паметта си имам захранване както и на процесора.сега ще се поровя из нета за дъмп но наистина ще си запазя стария _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново [download attachment] |
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 10:28 Заглавие: |
|
|
gogo ето ти дъмпче за радиото ама едва ли ти е от паметта този проблем.виж си панела -бутона като го натиснеш дали въобще отива до процесора. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 13:52 Заглавие: |
|
|
значи на бутона имам 5 волта но когато го натисна напрежението пада на 0 волта  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 14:02 Заглавие: |
|
|
Tова на самия бутон ли го ммериш.виж го каде отива в процесора и дали там се променя.пробва ли с дъмпа?? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 14:06 Заглавие: |
|
|
Бай Тишане да това е на самия бутон а на процесора няма никой.Забравих да кажа че не съм презаписвал дъмпа още но ей сега ще го "драсна" и ще кажа какво е станало _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 14:49 Заглавие: |
|
|
с новия дъмп звяра бачка само че маи дъмпа не пасва много добре тъй като отначало при включване изписва RADIO ERROR и след това тръгва но ако е само това-здраве да е благодаря за помощтта и за дъмпа  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 15:31 Заглавие: |
|
|
ако всичко работи това да не те бърка.ще има още една екстра на дисплея  |
|
Върнете се в началото |