Форум за електроника Форуми Форум за електроника

Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Service Manual Search :   Enhanced by: Jabse.com : българската търсачка
Голям проблем

 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Shalakov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 29 Яну 2008
Мнения: 171

МнениеПуснато на: Нед Май 17, 2009 23:16    Заглавие: Голям проблем Отговорете с цитат

Компютърът ми не ще да тръгва, вентилаторите работят, но на монитора нищо, монитора си е наред. Съмнява ме видео картата защото вентилатора на нея изгаря за 2 път.
А може ли да е от дъното Asrock K8Upgrade NF3, защото компютъра се пуска сам веднага след като го включа в контакта, и после не мога да го изключа от копчето, това от биоса ли е от захранването ли????


Последната промяна е направена от Shalakov на Вто Май 19, 2009 23:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 17 Авг 2004
Мнения: 2354
Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

1. Научи се да пишеш правилно първо !
2. Ако не си оправиш темата сигурно ще замине за кошчето Smile
3. Ако не кажеш поне някакви симптоми няма как да кажем ..
4. Ако пищи как пищи ... Като го пуснеш без видео какво прави? А без памет? А напреженията как са? Имали издути кондензатори.. ?

И още куп други ....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Goofy
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 10 Апр 2006
Мнения: 467
Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

От това което си написал всичко говори за дефектирало дъно,о прегледай си и блок захранване задължително за надути кондензатори,мерно и напреженията.

дай повече инфо!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Shalakov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 29 Яну 2008
Мнения: 171

МнениеПуснато на: Вто Май 19, 2009 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Захранването го гледах няма издути кондензатори, прочетох из нета че проблема с включването може да е от биоса имало няква настройка.Ако махна батерията на биоса дали ще се оправи?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Потърси "Голям проблем" в магазин за електроника Pulsator.bg : БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 90 лв.

Покажи мнения от преди:   
Потърси "Голям проблем" в Интернет



Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети