Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:25 Заглавие: SONY шаси DX-1 сервизно |
|
|
Трябва ми пълното сервизно на това шаси-най вече опциите в сервизен режим. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Вто Мар 03, 2009 18:24; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 15426 Местожителство: Обрулистан-гр.Сбърканбург
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:36 Заглавие: |
|
|
Това за сервизния режим сериозно ли го питаш?
По-добре кажи след единицата има ли някаква буква,както и какъв е конкретния проблем та се е появила тази "нужда"... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:43 Заглавие: |
|
|
Гршка.Още не съм отварял въпросния телевизор че е огромен туч.Видях че не е това шасито -АЕ-1 е със сервизна отверка.ТВ идва от Корея и всичко по пулта и мвнюто е на гергелеци.На капака не виждам шаси.Като го отворя ще пиша кое е шасито.Влязох в сервиза с Display-5-VOl+-ON но трябва да видя опциите че са страшно много-кое за кое е .Модела е KV-DX32K9H _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 15426 Местожителство: Обрулистан-гр.Сбърканбург
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:46 Заглавие: |
|
|
Не само че е със сервизна отвертка ами е една 30 програмна древност.
Затва и се зачудих.
Дай състав или поне модел де и ще го разберем коя опция за кво е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:49 Заглавие: |
|
|
bai_tishan написа: | .Модела е KV-DX32K9H |
Чакам някой да мине за да го качим на тезгяха -че не се вдига..... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 17:57 Заглавие: |
|
|
Виж в обменника инфото за SONY DX-1x, трябва да свърши работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 18:00 Заглавие: |
|
|
По моите бумаги излиза шаси DX-1J.При мене поне не е минавала такава "странна птица".Па може и да е минавала-не се сещам.Но не ми звучи познато...
Разгледай в руския монитор има DX-1A дали не е подобно.
Кви ора сте вие бре?Досега телевизор не ми се е опрял да не мога да го кача на масата сам или да го пренеса...
Ако е булка ще я вдигнеш а?
А телевизор не мойш!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

Регистриран на: 04 Фев 2005 Мнения: 3010 Местожителство: Асеновград
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 18:03 Заглавие: |
|
|
пратих ти нещо в пощата _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 18:05 Заглавие: |
|
|
Ми що си качвал това тук
И според Google е това шасито. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 18:23 Заглавие: |
|
|
Bojilov написа: | Досега телевизор не ми се е опрял да не мога да го кача на масата сам или да го пренеса...
Ако е булка ще я вдигнеш а?
А телевизор не мойш!  |
Ааааа точно за това не рискувам,че ако сецна кръста-лошо.Ще има траур не в една къща......
DX-1J е точно ,но още не мога да се ориентирам де са опциите за системите на цвета и звука  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|