Форум за електроника Форуми Форум за електроника

Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Service Manual Search :   Enhanced by: Jabse.com : българската търсачка
Suzika SX-9213 Няма звук

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Petar Chobanov
Нов потребител
Нов потребител


Регистриран на: 01 Авг 2007
Мнения: 14

МнениеПуснато на: Нед Мар 01, 2009 23:09    Заглавие: Suzika SX-9213 Няма звук Отговорете с цитат

SUZIKA SX-9213 , шаси MN152451GWA ;MN1220;AN5601K;AN5633K;TA7680AP;AN5521;TBA820M.
Дойде светкавичен.Захранване,тунер,каквото се сетиш...заминало.Оправих го,но остана този проблем.На канал губи звука.Когато не е на канал има шум.От какво може да е тази болест?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Krasimir . Yovchev
Активен потребител
Активен потребител


Регистриран на: 20 Окт 2008
Мнения: 82
Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Мар 04, 2009 21:40    Заглавие: suzika Отговорете с цитат

МЧУ, там рови.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Petar Chobanov
Нов потребител
Нов потребител


Регистриран на: 01 Авг 2007
Мнения: 14

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Каквото видях из форума-направих.Не помогна.Утре сменям чипа,но не ми се вярва да е от него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 19 Юни 2007
Мнения: 1148
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Утечки в кондензаторите на МЧУ?
_________________
Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Petar Chobanov
Нов потребител
Нов потребител


Регистриран на: 01 Авг 2007
Мнения: 14

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2009 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Има всичко на всичко 4 електролита.Смених ги с нови.Нищо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 19 Юни 2007
Мнения: 1148
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2009 20:50    Заглавие: Отговорете с цитат

А не само те! Щом е гръмотевичен, може и керамичните да са пострадали.
_________________
Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Petar Chobanov
Нов потребител
Нов потребител


Регистриран на: 01 Авг 2007
Мнения: 14

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2009 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Започнах д аги скубя.Доста са.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mincho1959
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Дек 2005
Мнения: 334
Местожителство: pomorie

МнениеПуснато на: Пон Мар 09, 2009 16:00    Заглавие: Re... Отговорете с цитат

Виж TA7680
_________________
kami-el
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nnnrbd
Активен потребител
Активен потребител


Регистриран на: 30 Окт 2008
Мнения: 84
Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Нед Мар 15, 2009 12:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам този ТВ,работещ.Осцилоскоп нямам,но ако желаете мога да го отворя и да измеря напрежения където посочите.Ако помогне разбира се...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Потърси "Suzika SX-9213 Няма звук" в магазин за електроника Pulsator.bg : БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 90 лв.

Покажи мнения от преди:   
Потърси "Suzika SX-9213 Няма звук" в Интернет



Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети