Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 23:50 Заглавие: Dell latetude d600 как да поткарам WiFi |
|
|
Здр, имам проблем с активирането на wirelessa на лаптоп Dell latetude d600.ОС ми е XP,.Моля,да ми обясните като на идиот (много моля) как да си подкарам wirelessa ,с модем на БТК съм всичко правя стъпка по стъпка както е в инструкциите,но немога
да го открия в Network conections като икона. Явно трябва да направя нещо???? ,Какво да правя?
благодаря предварително на всички!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 0:03 Заглавие: Re: Dell latetude d600 как да поткарам WiFi |
|
|
1.закачаш кабела от рутера към лаптопа,влизаш в май контакт бг и активираш нета с паролата която имаш.
2.активирал си нета , вадиш кабела и търсиш хардуерен бутон в лаптопа който ти активира ви фи мрежата. Долу в дясно на екрана трябва да виждаш иконки за вифи състоянието... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 0:12 Заглавие: |
|
|
Точка едно я испълних. и до там,нямам такъв бутон или поне не го виждам,и невиждам състояние на мрежата. иначе нета си върви ама само с кабел..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 0:59 Заглавие: |
|
|
Най лявата лампа на модема свети ли? АКо да значи работа по модема повече няма. Ако не свети-обратно в май контакт да се активира функцията ви фи на самия рутер, и после остава работа по лаптопа за стартиране на вифи-то, много от тях имат отделен хардуерен бутон, за конкретния модел не знам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 2:01 Заглавие: |
|
|
Fn+F2 пробвали да включиш wireless-a? Разгледай го отпред мисля, че тези модели имаха ключенце там някъде  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 9:14 Заглавие: |
|
|
намерих бутоните F2 даже има иконка за "Wirelles" но като ги натискам нищо не ми се променя |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 9:52 Заглавие: |
|
|
Ами отвори отдолу капачетата и виж дали картата на" Wirelles" е там дали кабелчетата на антената са закачени на нея и какво въобще е положението .Не пишеш лаптопа нов ли е или втора ръка ,имал ли е преди такива екстри и т.н. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 10:18 Заглавие: |
|
|
Първо провери дали имаш драйвер за уаерлеса от дивайс менажера. И тогава пипай хардуера. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
ivan_sergeev@mail.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 11:04 Заглавие: |
|
|
pepi_voinishki1957, Лаптопа е от ръка,вчера го взех.модела е DELL d600 на всякъде пише че този модел е с вграден Wi Fi. Човекът от когото го купих ми каза че е има Wirelles но не го е ползвал. Не смея все още да го разглобявам а и да го разглобя незнам точно какво да гледам!
shri, В дивайс менаджера какво по точно да гледам,четох че ако има жълто в network adapters значи нямам драйвери.ако това е вярно значи аз си имам такива щото не ми е в жълто тази папка  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 11:27 Заглавие: |
|
|
Всичко ти е на ред с компа просто намаш драйвер за уаерлес иди на сайта на дел и си изтегли оригиналните драйвери за D600 и си готов. Виж за Intel(R) PRO/Wireless LAN 2100 3A Mini PCI Adapter _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
ivan_sergeev@mail.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|