Форум за електроника Форуми Форум за електроника

Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Service Manual Search :   Enhanced by: Jabse.com : българската търсачка
....
Иди на страница 1, 2  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
GSt
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Окт 2004
Мнения: 190

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 12:38    Заглавие: .... Отговорете с цитат

....

Последната промяна е направена от GSt на Пет Мар 26, 2010 4:47; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
old4
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 16 Апр 2006
Мнения: 4795

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 12:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери ABLa.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
GSt
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Окт 2004
Мнения: 190

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 16:20    Заглавие: Отговорете с цитат

ABL има но не знам колко трябрва да са напреженията има импулси на 50 и 42 крак на 8842 ТДА6108 я сменях не е от нея захранване на вертикалното също има а и то като няма 45В изобщо не би трябвало да има скрийн графика. Захранващите напрежения ми изглеждат да са в нормата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
digital
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Дек 2005
Мнения: 401
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 17:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Презапиши паметта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
GSt
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Окт 2004
Мнения: 190

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 17:20    Заглавие: Отговорете с цитат

нямам читав бин за този модел. презаписах я с каквото имам но резултата е все същия има скриийн и тъмен екран без снежинки
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 03 Фев 2006
Мнения: 3738
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Пусни му един сигнал по ниска честота,ама и звук да има да видим какво ще покаже.
_________________
"Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
GSt
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Окт 2004
Мнения: 190

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Пуснах му на скарт1 и скарт2 резултата е има звук няма картина. Също, като през тунера
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 28 Юли 2005
Мнения: 2352
Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Блед образ - C601или604 [не го разчитам добре] дава накъсо във веригата ACUA . Съответно
и диода D608 в същата верига да се провери!
Това от моите записки за това шаси.
_________________
Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
digital
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 08 Дек 2005
Мнения: 401
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 16:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери дали работи вертикалното.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 03 Фев 2006
Мнения: 3738
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2009 16:53    Заглавие: Re: TV Watson FA5440TSF 11AK19Y11 - тъмен екран Отговорете с цитат

GSt написа:
телевизора започна да се включва като се появи растер скрийн графика

И без вертикално как ще стане тая работа Idea
_________________
"Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Потърси "...." в магазин за електроника Pulsator.bg : БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 90 лв.

Покажи мнения от преди:   
Потърси "...." в Интернет



Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети