Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
moskvicha Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 19:35 Заглавие: Видео AIWA |
|
|
Здравейте!Имам видео AIWA E575DK.Обаче напоследък когато включа каквато и да е касетка звука много се различава от нормалния.Не знам от какво е и затова се обръщам към вас.Почистих главата на видеото,но никаква промяна.Ще съм благодарен ако ми помогнете!Ако искате ще ви кача и видео. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 15426 Местожителство: Обрулистан-гр.Сбърканбург
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 19:37 Заглавие: |
|
|
Така като те чета най-добре се насочи към близкия телевизионен сервиз  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moskvicha Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 19:51 Заглавие: |
|
|
Видеото ми е от 1993 год.Но един приятел го има същото и аз го взех да сравня.На моя приятел видеото дава съвсем различен звук.Много по-хубав от този на моя.Дали е от механиката на видеото или от електрониката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 20:46 Заглавие: |
|
|
Коя глава почисти-тази кръглата дето се върти ли?Защото главата за звука е друга(неподвижна). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moskvicha Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 21:05 Заглавие: |
|
|
Да.Тази която се върти.А да пробвам ли да почистя за звука?Ще ми кажеш ли горе-долу къде се намира за звука главата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 21:38 Заглавие: |
|
|
Според мен не е от зацапване на говорната глава,има ли проблеми и в образа,как се държи на по-тежките касети. _________________ Димитър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 21:38 Заглавие: |
|
|
То пълно с глави та не можеш да я намериш , явно си го прежалил това видео, проследи пътя на лентата и ще откриеш коя е главата за звука, , останалата 3-та и да я почистиш - загуба няма, тя е за изтриване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moskvicha Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 22:00 Заглавие: |
|
|
Сетих се,че това което се получава при звука е изкривяване от нормалния му вид.Това изкривяване обикновено се дължи на неправелни параметри на звуковия предусивател или усилвател.Промяната на параметрите му става ако с течение на времето някой от кондензаторите му си променят капацитета.А може и някои други елементи да не са в ред.Какво ще кажете за идеята? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 22:54 Заглавие: |
|
|
Идеята не е лоша.Давай пълен напред то така и така си го отписал това видео  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 15426 Местожителство: Обрулистан-гр.Сбърканбург
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 10:53 Заглавие: |
|
|
moskvicha написа: | Сетих се,че това което се получава при звука е изкривяване от нормалния му вид.Това изкривяване обикновено се дължи на неправелни параметри на звуковия предусивател или усилвател.Промяната на параметрите му става ако с течение на времето някой от кондензаторите му си променят капацитета.А може и някои други елементи да не са в ред.Какво ще кажете за идеята? |
И не забравяй да му смениш и дъмпа и да пробваш дали няма настройка за говора от сервизен режим.
Момче,при положение че не можеш да познаеш коя глава на видеото коя е -накъде си тръгнал въобще,на сватба без хуй?
Вероятността да му ебеш мамата,като ти гледам познанията е огромна.
Е ти си знаеш-те верно че видеата вече не стуват пари ама трябва ли да се съсипва уреда,кога можеш да дадеш на някой колега някой лев и да ти го прегледа компетентно?
Абе българска работа-"шпециалисти по сичку" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|