Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
julian78 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 10:15 Заглавие: |
|
|
Май точно това е станало и при моя. Пак са се мерили 12V, но не съм ги мерил аз, а брат ми. Един път си дадох мултимера на друг човек и ми го повреди. То май ще се купува нов. Сегашния го бях купил за 12лв от един магазин, който продава на едро и дребно. Засега съм го намерил за 18лв. Незнам в коя борса във Варна да търся по-евтин. Иначе MY64 е по скъп, а като им гледаш схемите са си еднакви и не се заслужава 40, 50 лв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusev Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 107 Местожителство: София област [download attachment] |
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 12:12 Заглавие: |
|
|
julian78 предният ми уред бе MY64 но от Mastech които по носи на поправки с нормални чипове а не smd ,но и той горкия замина при замерване по погрешка на 2000v.
В момента от година съм с MS8205F и съм много доволен без да му правя реклама.Разгледай го и ако го намериш на по ниска цена нему мисли, и с него много пъти разсеяно на ом замервам 220 волта променливо но няма проблеми/ със механична защита при грешно замерване по ток/ .Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 20:28 Заглавие: |
|
|
Работя с два уреда, като единия се ползва само за мерене на съпротивления и преходи .Двата уреда ми са с различни цветове и различни сонди и никога не става погрешно включване ,освен това се и запазва превключвателя,понеже се избягва непрекъснатото му въртене. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
julian78 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 17:22 Заглавие: |
|
|
Някой може ли да каже къде във Варна продават Mastech. Също ако може да се поръча продъкт който го няма в магазина. Конрад-а в момента е в ремонт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 6:07 Заглавие: |
|
|
В тези мултицети много често изгарят мултиплексори 4053 SMD ,има ги в комет по 30-40 ст. ,сменят се лесно и уреда е като нов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusev Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 107 Местожителство: София област
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
julian78 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:19 Заглавие: |
|
|
Разпоих му пищялката и сега си работи мултимера, но немери диоди. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki123456 Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 11:53 Заглавие: |
|
|
И аз направих като колегата julian78
- кръцнах му зумера и сега си бачка, но без теста за диоди. Иначе повече от година го ползвам без проблеми в това положение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 20:21 Заглавие: |
|
|
Електронинвест има колега, който се занимава с гаранционно поддържане на мултимерите DT и MS. Преди време и аз имах проблем с количеството дефектиралите мултимери. Благодарение на тях положението се промени - на приемливи цени - сега има мултимери ,ама няма кой да работи с тях
В момента работя също с MS8205F - без реклама - много добро изделие! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 16:08 Заглавие: |
|
|
Забелязвам, че уреда MS8205F се споменава в темата затова ще отправя питането тука...
Някой има ли схемата на MS8205F или на някой друг уред от серията MS820x ? _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|