Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

Регистриран на: 18 Яну 2005 Мнения: 439 Местожителство: София [download attachment] |
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 13:25 Заглавие: мнение |
|
|
Колеги какво ви е мннението за тази схема,някои можели да ми каже как работи и как е възможно да се увеличи чувствителността и.
Благодаря предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 18:07 Заглавие: |
|
|
krasiorocknroll написа: | Коя? |
тази която сам прика4ил под снимката ми!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 0:22 Заглавие: |
|
|
Според мен е опит за някакъв металотърсач , но аз лично не бих я правил . Не смятам че върши някаква работа . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 8:20 Заглавие: |
|
|
toltec написа: | Според мен е опит за някакъв металотърсач , но аз лично не бих я правил . Не смятам че върши някаква работа . |
И аз съм на това мнение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:32 Заглавие: |
|
|
toltec написа: | Според мен е опит за някакъв металотърсач , но аз лично не бих я правил . Не смятам че върши някаква работа . |
Все пак някои можели да ми обясни как работи..  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 10:02 Заглавие: |
|
|
Anonymous написа: | toltec написа: | Според мен е опит за някакъв металотърсач , но аз лично не бих я правил . Не смятам че върши някаква работа . |
Това са два генератора, които се настройват на една честота и когато в обхвата на бобината попадне метал единия генератор променя честотата си. От биенето между двете честоти се получава нискочестотен звук, който се чува в слушалките. _________________ Доливо- Доброволски - 2Т6821- любител - за хора с подобаващи професии - с предимство! KSL member! (And Night Writer ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 23:12 Заглавие: |
|
|
ivan1959 написа: | Anonymous написа: | toltec написа: | Според мен е опит за някакъв металотърсач , но аз лично не бих я правил . Не смятам че върши някаква работа . |
Това са два генератора, които се настройват на една честота и когато в обхвата на бобината попадне метал единия генератор променя честотата си. От биенето между двете честоти се получава нискочестотен звук, който се чува в слушалките. |
Според теб имали хляб в тази схема,даи малко инфо ако има6 желание,благодаря ти предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 7:16 Заглавие: |
|
|
Предполагам, че е с ниска чувствителност и едва ли ще можеш да намериш нещо на по-голяма от 30 см дълбочина. Но пък не е мн. сложна и може да опиташ да я направиш, тогава ще се разбере що за чудо е. _________________ Доливо- Доброволски - 2Т6821- любител - за хора с подобаващи професии - с предимство! KSL member! (And Night Writer ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 16:55 Заглавие: |
|
|
Моето мнение е че ще свирка ама не за това което трябва.Тази схема е от типа КИТ-МЛАД КОНСТРУКТОР. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|