Форум за електроника Форуми Форум за електроника

Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Service Manual Search :   Enhanced by: Jabse.com : българската търсачка
проблем с Samsung T100

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
viktor_rs
Активен потребител
Активен потребител


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 67

МнениеПуснато на: Сря Яну 10, 2007 22:53    Заглавие: проблем с Samsung T100 Отговорете с цитат

Значи, проблема е следния, телефона имаше проблем с буксата за зареждане и е смених. Сега телефона си зарежда нормално но след като поставя сим картата ми изписва следното съобщение:
SYSTEM FAILURE CONTACT PROVIDER, някой да има идея от какво може да е това и как да го направя? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 09 Май 2005
Мнения: 591
Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 7:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди да смениш буксата как беше.работеше ли телефона.
http://www.lumeamobila.ro/placi/Samsung/R220_system%20failure.jpg
Огледаи около буксата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
viktor_rs
Активен потребител
Активен потребител


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 67

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 8:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, работеше си телефона без проблем, зачудих се много.
Щи ги видя тези резистори и, ако е от тях да ги сменя, така ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 09 Май 2005
Мнения: 591
Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 8:20    Заглавие: Отговорете с цитат

незнам дали са за смяна,но проблемът ти е около буксата виж да не си отлепил нещо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Dido71
Гост





МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 14:39    Заглавие: Pochisti Отговорете с цитат

Pochisti okolo buksata flusa, ako im amrysotii tam ili vlaga taka se polu4ava. Ima i drug variant no s pochistvane ste se opravi mislia. Sajeliavam za latinicata, no na tozi komp niama kirilica Sad
Върнете се в началото
viktor_rs
Активен потребител
Активен потребител


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 67

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 23:51    Заглавие: Re: Pochisti Отговорете с цитат

Dido71 написа:
Pochisti okolo buksata flusa, ako im amrysotii tam ili vlaga taka se polu4ava. Ima i drug variant no s pochistvane ste se opravi mislia. Sajeliavam za latinicata, no na tozi komp niama kirilica Sad


Мерси за помоща колеги.
Почистих хубаво около буксата и след това подсуших и телефона си тръгна без проблем. Вече го ползвам цял ден и не е направил проблем. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Потърси "проблем с Samsung T100" в магазин за електроника Pulsator.bg : БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 90 лв.

Покажи мнения от преди:   
Потърси "проблем с Samsung T100" в Интернет



Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети