Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Славко Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 12:20 Заглавие: Сервизен режим на NEO-TV2966TX??? |
|
|
Здравеите!Някой може ли да ми помогне за това как да вляза в сервизното меню на NEO-TV2966TX.Просто не ми допадат някои от настроиките на картината и бих искал да ги променя.Благодаря,предваритвлно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Слави Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 10:59 Заглавие: |
|
|
имела ми е slavko69@abv.bg Не знам номера на шасито,защото не мога да отворя телевизора,все още е в гаранция...може би начина за влизане в серв.режим на повечето модели на NEO е един и сьщ...или се льжа...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

Регистриран на: 22 Апр 2004 Мнения: 2767 Местожителство: Пловдив Skype - Noel1960
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 11:24 Заглавие: |
|
|
Шаситата са различни.Подскажи малко Колко бутона имаш отпред , какво представлява графиката ......такива неща... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Слави Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 12:04 Заглавие: |
|
|
значи...отпред има 7 бутона-av/tv,menu,volume+-,chanels+- и бутона за вкл.и изкл....това е .Телевизора го купих преди 2 седмици от Техномаркет европа,мисля че е нов модел...за какжа графика говориш,не разбрах... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 12:57 Заглавие: |
|
|
Слави
Цитат: | за какжа графика говориш,не разбрах... |
става дума за менютата и служебната информация която се показва на екрана при различните регулировки и настройката на телевизора.
Съдейки по въпроса ти, не е ли по-добре ако наистина трябва да се прави нещо да не го правиш ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

Регистриран на: 22 Апр 2004 Мнения: 2767 Местожителство: Пловдив Skype - Noel1960
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 14:31 Заглавие: |
|
|
Мисля че RC е прав.........толкова ли е страшно положението че трябва да влизаш в сервизен режим ? Може нещата да се объркат повече... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Славко Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 15:02 Заглавие: |
|
|
Всьщност...нещата не са толкова сложни...просто си мислех,4е някои все пак би могьл да ми помогне евентуално.Аз не сьм телев.техник,това е вярно...но все пак едва ли бих изпростял дотолкова,4е да прецакам вси4ки настроики на телевизора,влизаики в сервизен режим... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 15:19 Заглавие: |
|
|
Славко, никой не твърди това:
Цитат: | нещата не са толкова сложни |
Съвета ми беше абсолютно добронамерен. По отношение на
Цитат: | едва ли бих изпростял дотолкова,4е да прецакам вси4ки настроики на телевизора | това понякога се получава и само с "едно движение" (зависи как е организиран сервиза). Още повече, че там обикновенно се използват съкращения (по скоро абревиатури) за конкретните параметри и за да разбереш за какво става дума е добре все пак да имаш някаква представа, а не да се действа на принципа "ще го мръдна леко като запомня какво е било и ще видя на какво влияе". Подобен подход понякога има тежки последици. Това все пак е мое мнение, а телевизора си е твой - така, че ти си решаваш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 15:26 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 15:30 Заглавие: |
|
|
Да,мисля 4е тук си прав...аз всьщност бих искал само да усиля яркостта на екрана и нищо пове4е...абревиатурата е можеби...brite...или нещо подобно...нищто друго не бих променил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|